Reacties Klanten

Reacties klanten Fanatiek Evenementen

“Fanatiek Evenementen staat voor laagdrempelig, zeer professioneel en uitermate prettige club om meesamen te werken.”

Klant:  Delta Lloyd
Show:  Mike-E & Spike-Y – Omgaan Met Geld, Sinterklaasshows (meerdere), Kerstentertainment op maat “Als gehele school hebben we kunnen kijken naar een show, deel kunnen nemen aan activiteiten en een show zelf kunnen opvoeren. Interactie verweven in een verhaallijn, kunnen luisteren en actief mee kunnen doen, met allerlei aspecten van theater, toneel, muziek en dans, alle kinderen van groep 1 tm 8 oftwel 250 ll hebben genoten. Zo ook de ouders waar de eind show voor is opvoert. Zowel kinderen als ouders en leerkrachten hebben de dag unaniem als prachtig ervaren.”

Klant: Basisschool K.B.S. Reinboge Burgum
Show:  Theater Doe Dag
“Ik heb alleen maar positieve reacties gehad van de bezoekers na de show!”

Klant:  AT Events
Show:  Peter en de Vliegmachien – Toveren” De voorstelling was helemaal top! Lekker interactief, spannend en met een leuk, toepasselijk thema. Kinderen wordt met deze voorstelling op een speelse manier benadrukt dat je goed moet opletten waar je je geld aan uitgeeft.

Klant: Rabobank GHN (Groene Hart Noord)
Show:  Mike-E & Spike-Y“Ludieke ontvangst van de gasten (ze gilden het uit!), het schimmenspel en de finale van de theaterquiz, waarbij de gasten zelf moesten performen. Zowel wij (Theater aan de Parade) als onze opdrachtgever (Cosmo Entertainment) hebben het programma zeer goed ontvangen. Er wordt gesproken over een vervolg! De humor, interactie, variatie (beeld, geluid, acts etc.) maken het één grote belevenis!”

Klant: Theater aan de Parade en Cosmo Entertainment
Show: Op maat entertainment


 


“Het spel wat er gespeeld werd was gewoon geweldig, iedereen heeft het er nog over. En dan is al gelijk de vraag: komen ze volgend jaar weer?”

Klant: Diaconessen Ziekenhuis Leiden
Show:  Sinterklaasshow


Opdrachtgevers waar wij voor hebben opgetreden. Sinds begin 2005 hebben we met veel plezier voor honderden tevreden klanten opgetreden