Over Ons

Over Ons

Fanatiek Evenementen wie zijn dat? Ons bedrijf is opgericht in 2005 onder de naam Cosmo Events. In 2009 is onze naam Fanatiek Evenementen geworden. Wij spelen interactieve kindershows en workshops voor bedrijven, scholen, verenigingen en stichtingen. De doelgroep zijn kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar.

Over Ons, onze visie is theater als middel gebruiken om een doel te bereiken. Dit kan het meegeven van een boodschap zijn maar dit kan ook bedoeld zijn om het kind een beleving mee te geven. Wij kijken naar wat de kinderen per specifieke leeftijd bezig houdt en hier onze diensten op aanpassen. Dit heeft betrekken op keuze in taalgebruik, het thema, muziek en nog veel meer. Onze slogan is dan ook: “zelfs de meest saaie boodschap of beleving kun je met theater kleurrijk verpakken.”

Over de eigenaar Rob van Belkum

Ik ben eigenaar van een entertainmentbureau, Fanatiek Evenementen. Als eigenaar heb ik de dagelijkse leiding over het bedrijf. Mijn taken zijn zeer uiteenlopend. Beleidsmatige taken en uitvoerende taken lopen door elkaar. Ik vind het tof om het ene moment met de boekhouder samen te werken en het andere moment zelf op de planken te staan. Dat houdt me betrokken bij zowel het bedrijf als de diensten die we leveren.
Ik ben trots op het feit dat we de meeste shows en concepten zelf geschreven hebben. Meestal in samenwerking met een partner bedrijf. In 2007 hebben we zelfs een kinderspeelfilm zelf geschreven en geproduceerd. Peter en de Vliegmachien en de Magische Kist. Naast vernoemde zaken ben ik als presentator te boeken. Dit doe ik m.n. op beurzen en evenementen. Als presentator ben ik werkzaam voor bedrijven voor productpresentaties, op beurzen, teambuildingdagen en evenementen.

Fanatiek Evenementen wie zijn dat

Fanatiek Evenementen wie zijn dat