Contact

Contact Fanatiek Evenementen

info@wijzijnfanatiek.nl 06-53962988

Heeft u een vraag?  Wilt u een show boeken?
Vul het formulier in, en we nemen snel contact met u op!


Naam (verplicht):

Bedrijf of instelling:

E-mail (verplicht):

Telefoonnummer:

In welke show heeft u interesse?

Uw bericht:

 Ja, ik ontvang graag de Fanatiek Nieuwsbrief!

Contact Fanatiek Evenementen Wij Zijn Fanatiek

Wij werken vaak aan het werk op evenementen, op scholen, bij beurzen of op een andere locatie. Desondanks is ons streven uw vraag binnen 24 uur te beantwoorden. Dat kan per mail of telefoon. Wij kijken ernaar uit één van onze diensten bij u te komen uitvoeren.
Fanatiek Evenementen is ongericht op 1 januari 2005 onder de naam Cosmo Events. Sindsdien zijn wij al op vele plaatsen geweest. In 2009 is onze naam Fanatiek Evenementen geworden. Wij spelen interactieve kindershows. Daarnaast maken wij films. Onze doelgroep zijn kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar.

Wij gebruiken theater of film als middel om een doel te bereiken. Dit kan het meegeven van een boodschap zijn maar dit kan ook bedoeld zijn om het kind een beleving mee te geven. Wij kijken naar wat de kinderen per specifieke leeftijd bezig houdt en hier onze diensten op aanpassen. Dit heeft betrekken op keuze in taalgebruik, het thema, muziek en nog veel meer. Onze slogan is dan ook: “zelfs de meest saaie boodschap of beleving kun je met theater of film kleurrijk verpakken.”

Regelmatig maken wij op maat diensten voor klanten. Dit kan een film zijn, theater of ander entertainment. Neem contact met ons op om te informeren naar onze mogelijkheden. Daarnaast hebben wij een breed en goed netwerk op het gebied van acteurs, cameramannen of -vrouwen. Wij horen graag van u waarmee wij u van dienst kunnen zijn.